ACTE DE CLOENDA CURS 2023-2024

30/07/2024

L’acte es va iniciar amb la benvinguda per part del President de l'entitat, que va exposar la memòria d'activitats i accions del curs 2023-2024 i a continuació va tenir lloc la conferència titulada “Turistificació planetària en temps d’emergències cròniques”, a càrrec del professor del departament de Geografía de la UIB, doctor Iván Murray Mas.

 

Posteriorment, es van lliurar el Premi de Recerca 2023, el II Premi Carlos Campillo i les Beques per a la rotació de Residents 2025. Els premiats van ser:

 

- Premi de Recerca, dotat amb 2.000 euros, concedit al Dra. Vanesa Daza, autora del treball “Clinical manifestations and approach to the management of patients with commonvariable immunodeficiency and liver disease”, publicat a la revista FRONTIERS IN IMMUNOLOGY.

 

- II Premi Carlos Campillo, dotat amb 3.000 euros, concedit al Dr. Antonio Oliver, autor del treball "Pseudomonas aeruginosa antibiotic susceptibility profiles, genomic epidemiology and resistance mechanisms: a nation-wide five-year time lapse analysis".

 

- Beca dotada amb 1.500€ a a Cristina Bayón González, resident del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, per fer una rotació a l’Hospital Universitari de Cruces (Barakaldo), a la Unitat de Medicina Interna – Malalties Infeccioses, entre els mesos d’abril i maig de 2025

 

- Beca dotada amb 1.500€ a  Maria Santés Bertó, resident d’Anàlisis Clíniques de l’Hospital Universitari Son Espases, per fer una rotació al Hospital Clínic de Barcelona, a la Unitat de Bioquímica i Genètica Molecular, entre els mesos de febrer i març de 2025.

 

Posteriorment, va tenir lloc l’entrega del Premi Honorífic "Acadèmia Mèdica Balear", que es va lliurar a la trajectòria professional i personal de la doctora Olga Delgado Sánchez.

 

Galeria d'imatges de l'acte de cloenda 2023-2024